Executive Chef - Kjøkkensjef

Clarion Hotel Bergen Airport

Informasjon
om stillingen:

Arbeidssted:  Flyplassveien 555, 5258 Blomsterdalen

Søknadsfrist: 11 november

Om arbeidsgiver:

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

  • Frist: 2024-11-11
  • Ansettelsesform: Fast

Executive Chef - Kjøkkensjef

Clarion Hotel Bergen Airport åpnet i 2007. Hotellet tok tidlig en viktig posisjon i forretningsmarkedet med store konferanser og stadig fullbooket hotell. Hotellet fremstår i dag fremdeles som et ledende hotell på Bergen Lufthavn, med en stødig og god posisjon i markedet. Vi er på jakt etter vår nye kjøkkensjef!

Som kjøkkensjef vil du være ansvarlig for den daglige driften av hotellets kjøkken - og her er det drift fra frokost til kveld med restaurant og banketter. Allsidighet og fleksibilitet er derfor viktig.

KVALITET - du har et brennende ønske om å levere topp kvalitet i alle ledd til enhver tid og har en passion for vår bransje.

I tillegg er det viktig at du har god forståelse for effektiv drift, økonomi og har gode evner til å planlegge og strukturere din arbeidshverdag.

Du skal lede teamet ditt og være en som motiverer ved å ha gode lederskapsevner, utvise gode holdninger, være kreativ og inspirerende.

Du har lang fartstid i bransjen og erfaring med å lede team fra større hoteller.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med gode muligheter til å utvikle seg og vokse. I tillegg får du jobbet som kjøkkensjef på et av Bergens mest anerkjente hotell, i en hotellkjede som satser på mat å drikke og som har et F&B team som jobber hardt for å holde et særdeles høyt nivå.

Arbeidsoppgaver:

  • Være ansvarlig for den daglige driften av kjøkkenet, inkludert menyplanlegging, matlaging og kvalitetskontroll.
  • Ledelse og opplæring av kjøkkenteamet for å oppnå de høyeste standardene for matkvalitet og service.
  • Være en aktiv bidragsyter i hotellets ledergruppe.
  • Sikre overholdelse av helse- og hygienestandarder, samt budsjettmålsetninger.
  • Håndtere bestillinger av råvarer og inventar.
  • Være en kreativ bidragsyter til utviklingen av nye retter og presentasjonskonsepter.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring som kjøkkensjef med dokumenterte gode resultater.
  • Dokumentert kompetanse innen matlaging, fagbrev som kokk, menyplanlegging og kostnadskontroll.
  • Evne til å arbeide effektivt i et høyt tempo og opprettholde høy kvalitet.
  • Evne til å skape et unikt arbeidsmiljø, hvor alle drar i samme retning.
  • Evnen til å være en lagspiller og inspirere teamet til å prestere på sitt beste.
  • Fleksibel og allsidig, villig til å trå til der det trengs.
  • Sterke referanser fra tidligere arbeidsgivere.
  • Språk: Norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Hva vi tilbyr:

  • En spennende mulighet til å lede et kjøkkenteam på vårt fantastiske hotell.
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser.
  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger.
  • Muligheter for faglig utvikling og vekst innen selskapet.

Om arbeidsgiveren

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Powered by Labrador CMS